БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Уважаеми клиенти,

За поръчка на стойност над 90 лева получавате безплатна доставка до предпочитан от Вас офис на ЕКОНТ в цялата страна. 

За поръчка под 90 лева, цената на доставката е според таблицата по-долу, до предпочитан от Вас офис на ЕКОНТ в цялата страна.

За поръчки до личен адрес, наш служител ще се свърже с Вас за уточняване точната цена на доставката.

За опаковки от 20 и повече литра (кг) цените в сайта не включват доставка. Наш служител ще се свърже с Вас за уточнение на точната цена на доставка.

Всички доставки се извършват от фирма Еконт Експрес.


Цени за платена доставка

До 1 кг.5.00 лв.
До 2 кг.5.50 лв.
До 5 кг.6.00 лв.
До 10 кг.9.60 лв.
До 15 кг.

10.80 лв.

До 20 кг.

13.20 лв.

Посочените цени са в лева за един брой и са с включено ДДС.


ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА И СРОК НА ДОСТАВКАТА

За поръчки направени до 16:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден. Поръчки направени след 16:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден.

Закупените продукти ще бъдат доставени на адресът, попълнен от клиента във формата за поръчка. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за поръчката от служител на Automasla.bg, с когото могат да уговорят всички детайли около нея.

Срокът за доставка за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката, е краят на следващия работен ден. За населени места, които куриерът посещава по график, срокът може да бъде удължен с 2 до 3 дни.

Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.

Доставката включва поръчаната стока, фактура за юридическите лица, касова бележка при плащане в брой или с наложен платеж и опаковка на продуктите.

В случай на липса на получател на посочения адрес, куриерът ще се свърже с вас по телефона за да уговори второ посещение на същия адрес. В този случай не се допуска смяна на адреса за доставка.


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

За да поръчате пордукт от нас не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и друга поверителна информация информация. Сайтът не изисква регистрация за осъществяване на покупка. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация.


РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламация се предявява в случаите, когато доставената стока явно не съотетства на заявената такава и това може да се установи чрез обикновенния ѝпреглед; когато стоката е повредена по време на транспортирането; рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.